Tour de Vestfyn trøjen

Når I tilmelder jer Tour de Vestfyn får I muligheden for at tilkøbe Tour de Vestfyn cykeltrøjen for en meromkostning på blot 290,- .
Tour de Vestfyn cykeltrøjen fås i størrelserne XS til 5XL og kommer i en super kvalitet fra Xtreme. Trøjen er designet i Tour de Vestfyns rød-hvide farver, flot dekoreret med vores sponsorers navne. Blusen vil stå flot til vores august-solbrune hud. Der er 50 dages levering på trøjerne, så de eftersendes så i har dem omkring den 1. oktober

TDV trojen

TOUR DE VESTFYN - ET LØB FOR ALLE

Tour de Vestfyn er jo det af Baghjulets løb, som henvender sig til den bredeste målgruppe.

Her kommer både supermotionisten, der vil teste sig selv sammen med ligestillede på de lange ruter. Vi har de mere almindelige motionister på mellemruterne og familierne på de 2 familieruter på 25 og 10 km. Vi har kort sagt et tilbud til alt fra elitemotionisten til mere almindelige cykelmotionister, mor, far, børn, bedsteforældre, kolleger, naboer, klubber og foreninger. Folk kan deltage på alle typer af cykler - selv mountainbikes, ser vi på ruterne.

Vi håber selvfølgelig at den flotte Tour de Vestfyns trøje kommer ud at køre en hel masse og vil bidrage til at cementere det brand, Tour de Vestfyn er blevet gennem årene.