2014 blev et godt deltager-år

2014 blev et godt deltager-år

20. august 2014 Slået fra Af Løbsledelsen

Arrangørerne af Tour de Vestfyn, Motionscykelklubben Baghjulet Baghjulet, havde flere ting at glæde sig over til lørdagens Tour de Vestfyn, som blev afholdt 2. lørdag i august 2014.

Løbet med ruter på 10, 25, 50, 75 og 125 kilometer blev afviklet med godt humør og uden alvorlige skader. Og så fik Vi endnu engang et håndfast bevis på, at lokalområdets cykel-glade befolkning sætter pris på cykelløbet, som blev afviklet for 26. gang.

I alt 1297 deltagere fordelte sig jævnt ud over de fem ruter. 25 kilometer-ruten havde flest deltagere med 276 ryttere i sadlen. 125 kilometer-ruten fulgte lige efter med 252 deltagende ryttere.
Siden løbet blev startet af de to Kvickly-kollegaer Bente Jørgensen og Bent Albertsen i 1989, har der aldrig været så mange deltagere som tilfældet var denne lørdag i 2014.

De i alt 1297 deltagere fordelte sig forholdsvist jævnt ud over de fem ruter. Den største deltager-fremgang i forhold til tidligere år skete på den længste ruter på 125 kilometer, hvor lørdagens 252 ryttere var tæt ved at være en fordobling af sidste års felt.

De mest seriøse motionscykelryttere med kliksko og stramt tøj blev sendt ud på de længere ruter om formiddagen, mens rytterne til de to familieruter på 10 og 25 kilometer startede over middag. Selvom der var lagt op til hygge på de kortere ture, var der bestemt også ryttere her, der tog udfordringen seriøst.