Tak for i år!

Tak for i år!

15. august 2018 Slået fra Af Løbsledelsen

Den 12. august 2018 afholdt vi den 29. udgave af Tour de Vestfyn og endnu engang kan vi se tilbage på et rigtigt godt arrangement.

Tour de Vestfyn udvalget vil i den forbindelse gerne bringe en stor tak til alle de medlemmer i Baghjulet der op til  – og på selve dagen – trak i arbejdstøjet og løftede en flot opgave. Det er ingen sag at arrangere Tour de Vestfyn med en så erfaren og rutineret stab af medlemmer.

Tak for hjælpen!

Deltagermæssigt kom vi i år lige under de 1000 deltagere. Vi tror vejret holdt mange hjemme, for der var lovet regnvejr. Vores erfaring er, at et løb som Tour de Vestfyn er meget afhængig af vejret. Vi kan se, at det især var de korte familieruter, hvor folk havde valgt at blive hjemme. Det meste af dagen fik vi dog nogetlunde tørvejr og vi har indtryk af, at deltagerne ude på ruterne havde en god dag.

Har du ikke allerede set dem, kan du kigge billeder fra dagen her.

Men lige nu herfra: Tak til alle hjælpere i Baghjulet og til alle deltagere for at komme og være med til at skabe et flot løb.