Sikkerhed til motionscykelløb

Udgivet af Helle

Tour de Vestfyn er et 30 år gammelt motionscykelløb og hører deltagermæssigt til blandt Danmarks 15. største motionscykelløb.

På baggrund heraf deltager arrangørerne af Tour de Vestfyn, Motionscykelklubben Baghjulet, i en arbejdsgruppe under Danmarks Cykle Union og DGI, der sammmen arbejder for at gøre det mere sikkert, at køre motionscykelløb.

De 15. største motionscykelløb har derfor, sammen med DGI og DCU vedtaget følgende statement:

Statement

Danmarks Cykle Union, DGI og de største danske motionscykelløb vil stå sammen om at udbrede den gode cykelkultur med udvikling af et kodeks for deltagelse i motionscykelløb. Vi ønsker, at motionscykelløb fortsat skal være en god og sikker oplevelse for alle, og vi forventer, at alle deltagere bidrager positivt til dette ved at:

  1. Overholde færdselsreglerne.
  2. Rette sig efter løbsarrangørernes anvisninger.
  3. Vise hensyn.
  4. Have respekt for andre.
  5. Kende egen begrænsning.

    Tiltrådt 5. marts 2019 af:
    Danmarks Cykle Union, DGI, Grejsdalsløbet, Hærvejsløbet, Fjorden Rundt, Tøserunden, Sjælland rundt på cykel, Sjælland på tværs, Fjordløbet Randers, Danmarks Højeste Motionscykelløb, Fyen Rundt, Medieløbet, Stjernetour de Grindsted, Tour de Vestfyn, Coast2coast Jylland, Bakkeløbet, Veggerby Sport & Kultur, Sjælsø Rundt, Geopark Bjerg Grand Prix, Aarhus-København.
Kategorier: Blog

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *